KALENDARIUM VÅREN 2023

Anmäl dig till våra evenemang on-line!

Boka 

Lö 31 december

13.30-15.30 ca

100-300 kr

Nyårsmeditation 2022/2023

Alyssia Mirramar Rydin

Nyårsmeditation med ceremoni.

Även detta år blir det en Nyårsmeditation med ceremoni vid årsskiftet! Liksom förra året kommer den att hållas via Zoom.

Vi möts i cirkel i en guidad meditation och ceremoni i övergången till det nya året. Ett speciellt tillfälle vid årets slut att få mötas tillsammans i hjärtat, dela tacksamhet, släppa taget om det gamla och öppna upp för det nya.
En innerlig stund i kärleksfull närvaro med oss själva och varandra.

Meditationsledare: Alyssia Mirramar Rydin.
Rek donation 100-300 kr. Swish 070-6850341. Anmälan: info@halsautangranser.se. Du kommer få en Zoom-länk som du klickar på för att ansluta till evenemanget.

>> Anmälan till evenemang

  

Må 9 januari

kl 19.00-21.00

995-1495 kr,
4 ggr

Divine Heart Circle

Alyssia Mirramar Rydin


Välkommen till vårens meditationsgrupp med Hjärtmeditation, vägledning och healingcirkel!

När det yttre livet ter sig kaotiskt och världen går igenom omvälvande förändringar är det enormt betydelsefullt att vi förankrar oss i vårt inre, i vårt hjärta. När illusionerna till synes strider mot varandra, faller och förvillar behöver vi finna klarheten och vägledningen inifrån. Världen ändrar skepnad, livet är inte längre sig likt. Vi släpper taget om det vi hållit fast vid och kommer till djupare Närvaro i oss själva och essensen i det som är.

Frekvensen över Jorden och i våra kroppar höjs alltmer och det leder till många olika reaktioner såsom långvarig trötthet. nedstämdhet, förvirring osv likaväl som glädje, frihet och gränslös kärlek. Kroppen kalibreras till att vara en kanal för allt högre energier så att de kan förankras i livet här på Jorden.

Vi möts i cirkeln (on-line), ett kraftfullt space där vi kan mötas hjärta till hjärta. I ljuset och kärleken, bortom orden. Alyssia Mirramar Rydin guidar meditationen och den andliga vägledningen med klarhet, lätthet och glädje. Varje kväll är unik där meditationen och den andliga vägledningen formas efter deltagarna i gruppen. Under kvällen får deltagarna också ta emot mycket healingenergier.

Kursledare: Alyssia Mirramar Rydin
Datum:
Måndagar 4 ggr, 9-30 januari 2023, kl 19.00-21.00.
Anmälan
: Maila din önskan om att deltaga till info@halsautangranser.se. Begränsat antal platser. Du kommer få en Zoom-länk som du klickar på för att ansluta till gruppen.
Donation:
995-1495 kr. Donationen sätts in på Hälsa Utan Gränsers bankgiro 5655-4629. Avvakta först besked att du fått en plats innan du gör insättningenn.

>> Anmälan till evenemang

 

     

NB. Förhandsanmälan till alla evenemang om inte annat anges.
Drop-in i mån av plats.