KALENDARIUM HÖSTEN 2022

Anmäl dig till våra evenemang on-line!

Boka 

Sö 9 oktober

kl 9.30-17.00

1395-1795 kr

Love & Freedom Retreat - Heart-based Retreat med Alyssia Mirramar

Alyssia Mirramar


Vi lever i omvälvande tider, såväl i det yttre som i det inre. Vad blir kvar när gamla världsbilder och trosföreställningar faller bort? När saker visar sig inte vara som vi trodde? Vem/vad skall jag tro på och var finns Kärleken och Friden i allt omskakande som sker?
Det kan vara lätt att dras in i olika vi-dem perspektiv, att fastna i de till synes framträdande olikheterna mellan människor och låta dessa separera oss.

Under denna retreatdag ges utrymme för allt det som sker inom oss i dessa tider. Det är en dag för att bjuda in mer ljus och klarhet, kärlek och visdom. Ett tillfälle att mötas i Hjärtat i varm, innerlig och hållen gemenskap. En chans att stärka och fördjupa kontakten med din egen inre vägledning.

Dagen innehåller guidade meditationer, energiöverföring, budskap, övningar m m. Genom cirkeln förstärks kraften mångfalt. Välkommen till en dag av kärlek, frihet, medkänsla, gemenskap, glädje och oväntade gåvor.

Kursledare: Alyssia Mirramar
Datum:
Söndag 9 oktober 2022, kl 9.30-17.00. Anmälan: Maila din önskan om att deltaga till info@halsautangranser.se. Begränsat antal platser. Donation: 1395-1795 kr. Donationen sätts in på Hälsa Utan Gränsers bankgiro 5655-4629. Avvakta först besked från Alyssia att du fått en plats innan du gör insättningenn.

>> Anmälan till evenemang

  

Ti 18 oktober

kl 18.00-21.00

1995-2495 kr,
4 ggr

Dörröppnarkurs

Alyssia Mirramar


Denna kurs är för dig som är nyfiken på personlig utveckling, meditation, andlighet, medvetandehöjning, din egen själsresa, förändringarna som sker nu på Jorden m m. Kursen är upplevelsebaserad och du kommer att ha omedelbar nytta av det som du lär dig praktiskt. Du får också chansen att ställa frågor kring andlighet och få vägledning i din egen personliga resa.

Under kursen lär du dig och får erfarenhet av flera olika sätt att meditera. Du stärker närvaron i kroppen och i Hjärtat. Du förbättrar kontakten med din intuition, den inre vägledningen. Din självkännedom ökar och du öppnar upp för större lugn och harmoni inombords. Du behöver inte ha mediterat tidigare. Nybörjare och erfarna meditatörer är lika välkomna.

Datum: Tisdagar 4 ggr, 18 oktober-15 november (uppehåll för höstlov 1 nov)

Anmälan: Maila din önskan om att deltaga på kursen till alyssia@halsautangranser.se. Begränsat antal platser.

Donation: 1995-2495 kr. Sätts in på Hälsa Utan Gränsers bankgiro 5655-4629. Avvakta först besked från Alyssia att du fått en plats innan du gör insättningen.

>> Anmälan till evenemang

  

Sö 6 november

kl 9.30-17.00

1395-1795 kr

Love & Freedom Retreat - Heart-based Retreat med Alyssia Mirramar

Alyssia Mirramar


Vi lever i omvälvande tider, såväl i det yttre som i det inre. Vad blir kvar när gamla världsbilder och trosföreställningar faller bort? När saker visar sig inte vara som vi trodde? Vem/vad skall jag tro på och var finns Kärleken och Friden i allt omskakande som sker? Det kan vara lätt att dras in i olika vi-dem perspektiv, att fastna i de till synes framträdande olikheterna mellan människor och låta dessa separera oss. Under denna retreatdag ges utrymme för allt det som sker inom oss i dessa tider. Det är en dag för att bjuda in mer ljus och klarhet, kärlek och visdom. Ett tillfälle att mötas i Hjärtat i varm, innerlig och hållen gemenskap. En chans att stärka och fördjupa kontakten med din egen inre vägledning. Dagen innehåller guidade meditationer, energiöverföring, budskap, övningar m m. Genom cirkeln förstärks kraften mångfalt. Välkommen till en dag av kärlek, frihet, medkänsla, gemenskap, glädje och oväntade gåvor.

Kursledare: Alyssia Mirramar
Datum:
Söndag 6 november 2022, kl 9.30-17.00. Anmälan: Maila din önskan om att deltaga till info@halsautangranser.se. Begränsat antal platser. Donation: 1395-1795 kr. Donationen sätts in på Hälsa Utan Gränsers bankgiro 5655-4629. Avvakta först besked från Alyssia att du fått en plats innan du gör insättningenn.

>> Anmälan till evenemang

  

Må 7 november

kl 19.00-21.00

1395-1795 kr,
4 ggr

Divine Heart Circle

Alyssia Mirramar


Välkommen till novembers meditationsgrupp med Hjärtmeditation, vägledning och healingcirkel!

När det yttre livet ter sig kaotiskt och världen går igenom omvälvande förändringar är det enormt betydelsefullt att vi förankrar oss i vårt inre, i vårt hjärta. När illusionerna till synes strider mot varandra, faller och förvillar behöver vi finna klarheten och vägledningen inifrån. Världen ändrar skepnad, livet är inte längre sig likt. Vi släpper taget om det vi hållit fast vid och kommer till djupare Närvaro i oss själva och essensen i det som är.

Frekvensen över Jorden och i våra kroppar höjs alltmer och det leder till många olika reaktioner såsom långvarig trötthet. nedstämdhet, förvirring osv likaväl som glädje, frihet och gränslös kärlek. Kroppen kalibreras till att vara en kanal för allt högre energier så att de kan förankras i livet här på Jorden.

Vi möts i cirkeln (on-line), ett kraftfullt space där vi kan mötas hjärta till hjärta. I ljuset och kärleken, bortom orden. Alyssia Mirramar Rydin guidar meditationen och den andliga vägledningen med klarhet, lätthet och glädje. Varje kväll är unik där meditationen och den andliga vägledningen formas efter deltagarna i gruppen. Under kvällen får deltagarna också ta emot mycket healingenergier.

Kursledare: Alyssia Mirramar
Datum:
Måndagar 4 ggr, 7-28 november 2022, kl 19.00-21.00.
Anmälan
: Maila din önskan om att deltaga till info@halsautangranser.se. Begränsat antal platser. Du kommer få en Zoom-länk som du klickar på för att ansluta till gruppen.
Donation:
995-1495 kr. Donationen sätts in på Hälsa Utan Gränsers bankgiro 5655-4629. Avvakta först besked att du fått en plats innan du gör insättningenn.

>> Anmälan till evenemang

  

Fr-sö 25-27 november

fr 18.30-21.00
lö 10.00-17.00
sö 10.00-16.00

3500 kr

Lär dig Ascension Meditation - Helgkurs

SatyamHar du funderat på om det går att uppleva mer lätthet, glädje, lugn och frid i livet?
Letar du efter ett verktyg som hjälper dig bli av med lagrad stress och trötthet?
Har du försökt meditera förut men tyckt att det verkar komplicerat eller svårt?
Vill du nosa på det oändliga, magiska och känna dig mer hänförd av livet?

Om svaret på någon av frågorna är ja, så är en helgkurs i Ascension helt rätt för dig.
Ascension är en meditationsteknik som består av fyra kraftfulla men enkla tekniker som gör att sinnet och kroppen slappnar av och tar dig till en direkt upplevelse av närvaro, och frid!

Under en kurs i Ascension blandar vi teori och praktik. Syftet är att börja leva mer här och nu där livet är, i stället för att leva i den ständiga ström av självkritiska tankar som pågår inom oss. Med Ascension når vi bortom dessa tankemönster och landar i oss själva på ett enkelt och behagligt sätt.

Du kommer få lära dig en komplett meditationspraktik så att du efter kursen kan meditera helt på egen hand. Vi som arrangerar kursen har mediterat i många år och vi kommer berätta om vad Ascension har gjort för oss, bl.a. att vi mår bättre, att livet blir enklare, roligare och mer spännande och meningsfullt när vi mediterar!

Info & anmälan: satyam@thebrightpath.com

>> Anmälan till evenemang

  

Lö 31 december

13.30-15.30 ca

100-300 kr

Nyårsmeditation 2022/2023

Alyssia Mirramar Rydin

Nyårsmeditation med ceremoni.

Även detta år blir det en Nyårsmeditation med ceremoni vid årsskiftet! Liksom förra året kommer den att hållas via Zoom.

Vi möts i cirkel i en guidad meditation och ceremoni i övergången till det nya året. Ett speciellt tillfälle vid årets slut att få mötas tillsammans i hjärtat, dela tacksamhet, släppa taget om det gamla och öppna upp för det nya.
En innerlig stund i kärleksfull närvaro med oss själva och varandra.

Meditationsledare: Alyssia Mirramar Rydin.
Rek donation 100-300 kr. Swish 070-6850341. Anmälan: info@halsautangranser.se. Du kommer få en Zoom-länk som du klickar på för att ansluta till evenemanget.

>> Anmälan till evenemang

 

     

NB. Förhandsanmälan till alla evenemang om inte annat anges.
Drop-in i mån av plats.