KALENDARIUM HÖSTEN 2020

Anmäl dig till våra evenemang on-line!

Boka 

Ti 1 september

kl 18.00-21.00

1995 kr, 4 gg
r

Divine Heart Intensive - Intensivkurs i det inre ledarskapet

Alyssia Mirramar


NY MÖJLIGHET ATT GÅ DENNA OMTYCKTA KURS!

Denna kurs är en inbjudan till dig som vill stärka förankringen i ditt Hjärta och leva mer inifrån och ut, ledd av din egen inre vägledning. Du får stöd i att utveckla ditt inre ledarskap. Flödet blir lättare att förnimma och att följa. Du får hjälp att upptäcka och transcendera eventuella motstånd och hinder inom dig som kan ligga i vägen för flödet.

Det är en mjuk, inkännande och kraftfull process - en djupgående transformation till ett helt nytt sätt att vara i Livet. Du skapar en plats för dig att verkligen vara den du är. En resa hem till dig själv… öppen att dela dina gåvor.

Kursen innehåller bl a meditationer, praktiska övningar, sharing och möjlighet till personlig vägledning. Du får verktyg som är användbara i ditt dagliga liv.

Kursledare: Alyssia Mirramar
Datum: Tisdagar 4 ggr, 1-22 september 2020, kl 18.00-21.00
Anmälan: Maila din önskan om att deltaga på kursen till alyssia@halsautangranser.se. Begränsat antal platser. Gruppen kommer att bestå av max 8 deltagare och vi respekterar rådande regler gällande corona för allas trygghet och välbefinnande.
Pris: 1995 kr. Betalning görs till bankgiro 5226-3720 (Q Food Store/Alyssia’s Star).
Avvakta först besked från Alyssia att du fått en plats innan du gör betalningen.

>> Anmälan till evenemang

  

Fr 25 september

kl 18.30-20.00

Fritt inträde

Nyfiken på meditation?

Satyam och JayatsenaVet du vad ditt hjärtas högsta önskan är? Lever du ditt hjärtas önskan?

Kom och var med, lyssna och ställ frågor när Satyam och Jayatsena pratar om Ascension Meditation, den meditationsform som lärs ut av Ishayorna från The Bright Path.

Vi har båda vigt våra liv åt att följa vårt hjärtas högsta önskan, vi delar med oss om hur det är att leva som munkar i Sverige 2020.

Vi kommer göra enklare meditationsövningar och hoppas få höra varför just du är nyfiken på meditation.

Info & anmälan: jayatsena@thebrightpath.com

>> Anmälan till evenemang

  

Lö 26 september

kl 10.00-16.00

700 kr

Workshop - Chakrasystemet i den nya tiden

Ann Gripenlöf


Energierna på jorden höjs och vi har påbörjat en ny tidslinje. I takt med att energierna runt oss förändras, förändras också människornas energier och vi blir mer upplysta. Som en följd av den andliga utvecklingen förändras chakrasystemet. Fler chakran blir viktiga och våra sju grundchakran flyttar på sig för att ge plats åt den nya tidens chakra. Vi talar nu om tolv chakran som är de viktigaste.

Chakran är energicenter som tar emot och sänder ut signaler till kropp och sinne. Deras energier
samspelar med ärkeänglarnas energier och varje chakra är nära kopplat till en eller flera ärkeänglar.

Under dagen får du
- Bekanta dig med tolv chakran
- Ta emot och lära dig chakrabalans
- Kontakt med ärkeänglar
- Meditationer och ljusarbete
- Nycklar till balans i livet och vägen till din fulla potential

Info & anmälan: anngripenlof@gmail.com
www.dragonflyutveckling.se

>> Anmälan till evenemang

  

On 30 september

kl 18.00-21.00

1995 kr, 4 ggr

Dörröppnarkurs

Alyssia Mirramar


Denna kurs är för dig som är nyfiken på personlig utveckling, meditation, andlighet, medvetandehöjning, din egen själsresa, förändringarna som sker nu på Jorden m m. Kursen är upplevelsebaserad och du kommer att ha omedelbar nytta av det som du lär dig praktiskt. Du får också chansen att ställa frågor kring andlighet och få vägledning i din egen personliga resa.

Under kursen lär du dig och får erfarenhet av flera olika sätt att meditera. Du stärker närvaron i kroppen och i Hjärtat. Du förbättrar kontakten med din intuition, den inre vägledningen. Din självkännedom ökar och du öppnar upp för större lugn och harmoni inombords. Du behöver inte ha mediterat tidigare. Nybörjare och erfarna meditatörer är lika välkomna.

Gruppen kommer att bestå av max 8 deltagare och vi respekterar rådande regler gällande corona för allas trygghet och välbefinnande.

Datum: Onsdagar 4 ggr, 30 september-21 oktober.

Anmälan: Maila din önskan om att deltaga på kursen till alyssia@halsautangranser.se. Begränsat antal platser.

Pris: 1995 kr. Betalning görs till bankgiro 5226-3720 (Q Food Store/Alyssia’s Star). Avvakta först besked från Alyssia att du fått en plats innan du gör betalningen.

>> Anmälan till evenemang

  

Fr-sö 2-4 oktober

fr 18.30-21.00
lö-sö 10.00-16.00

3500 kr

Lär dig meditera

Atri och JayatsenaKom och lär dig Ascension Meditation, den meditationsform som lärs ut av Ishayorna från The Bright Path. Under en helg lär du dig vad meditation gör för dig, varför det kan vara så många tankar och Ascension Meditation: hur du mediterar med den här läran.

Ascension Meditation är en enkel och kraftfull meditation som har uråldriga rötter, den passar alla oavsett tidigare erfarenhet eller trossystem.

Kursen hålls på engelska, en av kurslärarna pratar även svenska. Vi mediterar ihop och delar vår upplevelse. Vi får även träna att meditera hemma på kvällarna, där vi efter kursen ska göra det. Så redan direkt sätter vi i gång att träna på att skapa nya vanor.

Atri och Jayatsena som håller kursen har tillsammans över 20 års erfarenhet att undervisa i Ascension Meditation och delar med glädje och lätthet med sig av sina erfarenheter kring meditation och livet.

Första timmen på fredagen är det en gratis introduktion som du kan komma på om du är nyfiken.

Info & anmälan: jayatsena@thebrightpath.com

>> Anmälan till evenemang

 

     

NB. Förhandsanmälan till alla evenemang om inte annat anges.
Drop-in i mån av plats.