KALENDARIUM HÖSTEN 2020

Anmäl dig till våra evenemang on-line!

Boka 

Ti 1 september

kl 18.00-21.00

1995 kr, 4 gg
r

Divine Heart Intensive - Intensivkurs i det inre ledarskapet

Alyssia Mirramar


NY MÖJLIGHET ATT GÅ DENNA OMTYCKTA KURS!

Denna kurs är en inbjudan till dig som vill stärka förankringen i ditt Hjärta och leva mer inifrån och ut, ledd av din egen inre vägledning. Du får stöd i att utveckla ditt inre ledarskap. Flödet blir lättare att förnimma och att följa. Du får hjälp att upptäcka och transcendera eventuella motstånd och hinder inom dig som kan ligga i vägen för flödet.

Det är en mjuk, inkännande och kraftfull process - en djupgående transformation till ett helt nytt sätt att vara i Livet. Du skapar en plats för dig att verkligen vara den du är. En resa hem till dig själv… öppen att dela dina gåvor.

Kursen innehåller bl a meditationer, praktiska övningar, sharing och möjlighet till personlig vägledning. Du får verktyg som är användbara i ditt dagliga liv.

Kursledare: Alyssia Mirramar
Datum: Tisdagar 4 ggr, 1-22 september 2020, kl 18.00-21.00
Anmälan: Maila din önskan om att deltaga på kursen till alyssia@halsautangranser.se. Begränsat antal platser. Gruppen kommer att bestå av max 8 deltagare och vi respekterar rådande regler gällande corona för allas trygghet och välbefinnande.
Pris: 1995 kr. Betalning görs till bankgiro 5226-3720 (Q Food Store/Alyssia’s Star).
Avvakta först besked från Alyssia att du fått en plats innan du gör betalningen.

>> Anmälan till evenemang

  

Fr 25 september

kl 18.30-20.00

Fritt inträde

Nyfiken på meditation?

Satyam och JayatsenaVet du vad ditt hjärtas högsta önskan är? Lever du ditt hjärtas önskan?

Kom och var med, lyssna och ställ frågor när Satyam och Jayatsena pratar om Ascension Meditation, den meditationsform som lärs ut av Ishayorna från The Bright Path.

Vi har båda vigt våra liv åt att följa vårt hjärtas högsta önskan, vi delar med oss om hur det är att leva som munkar i Sverige 2020.

Vi kommer göra enklare meditationsövningar och hoppas få höra varför just du är nyfiken på meditation.

Info & anmälan: jayatsena@thebrightpath.com

>> Anmälan till evenemang

  

Lö 26 september

kl 10.00-16.00

700 kr

Workshop - Chakrasystemet i den nya tiden

Ann Gripenlöf


Energierna på jorden höjs och vi har påbörjat en ny tidslinje. I takt med att energierna runt oss förändras, förändras också människornas energier och vi blir mer upplysta. Som en följd av den andliga utvecklingen förändras chakrasystemet. Fler chakran blir viktiga och våra sju grundchakran flyttar på sig för att ge plats åt den nya tidens chakra. Vi talar nu om tolv chakran som är de viktigaste.

Chakran är energicenter som tar emot och sänder ut signaler till kropp och sinne. Deras energier
samspelar med ärkeänglarnas energier och varje chakra är nära kopplat till en eller flera ärkeänglar.

Under dagen får du
- Bekanta dig med tolv chakran
- Ta emot och lära dig chakrabalans
- Kontakt med ärkeänglar
- Meditationer och ljusarbete
- Nycklar till balans i livet och vägen till din fulla potential

Info & anmälan: anngripenlof@gmail.com
www.dragonflyutveckling.se

>> Anmälan till evenemang

  

On 30 september

kl 18.00-21.00

1995 kr, 4 ggr

Dörröppnarkurs

Alyssia Mirramar


Denna kurs är för dig som är nyfiken på personlig utveckling, meditation, andlighet, medvetandehöjning, din egen själsresa, förändringarna som sker nu på Jorden m m. Kursen är upplevelsebaserad och du kommer att ha omedelbar nytta av det som du lär dig praktiskt. Du får också chansen att ställa frågor kring andlighet och få vägledning i din egen personliga resa.

Under kursen lär du dig och får erfarenhet av flera olika sätt att meditera. Du stärker närvaron i kroppen och i Hjärtat. Du förbättrar kontakten med din intuition, den inre vägledningen. Din självkännedom ökar och du öppnar upp för större lugn och harmoni inombords. Du behöver inte ha mediterat tidigare. Nybörjare och erfarna meditatörer är lika välkomna.

Gruppen kommer att bestå av max 8 deltagare och vi respekterar rådande regler gällande corona för allas trygghet och välbefinnande.

Datum: Onsdagar 4 ggr, 30 september-21 oktober.

Anmälan: Maila din önskan om att deltaga på kursen till alyssia@halsautangranser.se. Begränsat antal platser.

Pris: 1995 kr. Betalning görs till bankgiro 5226-3720 (Q Food Store/Alyssia’s Star). Avvakta först besked från Alyssia att du fått en plats innan du gör betalningen.

>> Anmälan till evenemang

  

Fr-sö 2-4 oktober

fr 18.30-21.00
lö-sö 10.00-16.00

3500 kr

Lär dig meditera

Atri och JayatsenaKom och lär dig Ascension Meditation, den meditationsform som lärs ut av Ishayorna från The Bright Path. Under en helg lär du dig vad meditation gör för dig, varför det kan vara så många tankar och Ascension Meditation: hur du mediterar med den här läran.

Ascension Meditation är en enkel och kraftfull meditation som har uråldriga rötter, den passar alla oavsett tidigare erfarenhet eller trossystem.

Kursen hålls på engelska, en av kurslärarna pratar även svenska. Vi mediterar ihop och delar vår upplevelse. Vi får även träna att meditera hemma på kvällarna, där vi efter kursen ska göra det. Så redan direkt sätter vi i gång att träna på att skapa nya vanor.

Atri och Jayatsena som håller kursen har tillsammans över 20 års erfarenhet att undervisa i Ascension Meditation och delar med glädje och lätthet med sig av sina erfarenheter kring meditation och livet.

Första timmen på fredagen är det en gratis introduktion som du kan komma på om du är nyfiken.

Info & anmälan: jayatsena@thebrightpath.com

>> Anmälan till evenemang

  

Fr 23 oktober

kl 19.00-20.30

Fritt inträde

Nyfiken på meditation?

Satyam och JayatsenaVill du utforska ditt medvetande och lära dig att hitta lugn på insidan vad som än sker omkring dig?

Ascension är en meditationsform som är mer än bara stresshantering. Den är lätt att lära sig och praktisera men den har också en andlig dimension utan att vara religiös eller dogmatisk. Vi som praktiserar Ascension lever också livet till 200% och vi tycker det ska vara roligt på vägen.

Kom och möt två moderna munkar. Var med, lyssna och ställ frågor när Satyam och Jayatsena pratar om Ascension meditation. Vi kommer berätta varför vi har vigt våra liv till att lära ut meditation och om vårt hjärtas högsta önskan. Vi kommer också göra enklare meditationsövningar tillsammans.

Är du är redo att börja en inre upptäcktsresa?
Varmt välkommen!

Info & anmälan: satyam@thebrightpath.com

>> Anmälan till evenemang

  

Lö-sö 24-25 oktober

lö 14.10-19.10
sö 12.00-17.30

2300 kr

Vad drömmer du om?
- Workshop i Drömarbete och Drömhealing

Louise Minerva-Li


Hur kan du använda dina drömmar till din andliga och personliga utveckling? Vill du finna nycklar till healing och en högre medvetandenivå? Vill du se vem Du är och leva ditt högsta bästa Jag? Välkommen till en workshop i Drömarbete och Drömhealing med Louise Minerva-Li - en av Nordens ledande och mest erfarna drömterapeuter!

Våra drömmar för oss i kontakt med vår inre visdom, vår kreativitet och vår sanna natur och är därför ett av de viktigaste redskap vi har för självkännedom och livskunskap. Att arbeta med våra drömmar är en djupt transformerande och läkande process som lär oss att se den djupare meningen i tillvaron, hitta lösningar, frigöra livsenergi, talanger och dolda förmågor så att vi kan leva utifrån vår innersta sanning och bli Hel.

Under workshopen kommer du att få lära dig att tolka och förstå dina drömmar, samt arbeta med Drömhealing. Du introduceras i hur du kan använda dina drömmar kreativt för inre läkning, samt övar upp ditt symbolseende. Du får se Louise demonstrera drömtolkning och drömhealing med några deltagare, för att sedan själv arbeta konstruktivt och på djupet med dina drömmar under Louises handledning.

Med vishet, intuition och en djup insikt som kommer ur egna livserfarenheter förmedlar Louise kunskap med enkelhet och möter människor med en äkta och djup förståelse. Efter workshopen har du verktyg som i fortsatt drömarbete berikar dig med ökad klarhet, inspiration och nya insikter.

Louise Minerva-Li är fil.kand., psykoterapeut, drömterapeut och författare. Känd hos en bred publik genom hundratals tillfällen av medverkan i radio, tidningar och poddar har hon också författat 7 böcker om drömmar, livet och döden. Louise är unik inom sitt område genom sin förmåga att förena psykologi och esoterisk kunskap.

Obs. Ett fåtal platser, så vänta inte för länge.

Info & anmälan: info@oppnaspiritualister.se

>> Anmälan till evenemang

  

Lö 7 november

kl 9.00-17.00

1395 kr

Divine Heart Retreat - Heldagsretreat med meditation, energiöverföring, budskap, övningar m

Alyssia Mirramar Rydin


Vi lever i en tid av stark expansion och stora omvälvande skeenden såväl i det inre som i det yttre. I takt med att vårt medvetande höjs öppnar vi upp möjligheter för nya sätt att leva på Jorden, i samklang med vår högre visdom och vägledningen inifrån. Vägen hem till Hjärtat är vägen hem till din essens - vem du verkligen är.

Denna heldagsretreat är en dag av utforskande och upplevelser, där du får ta emot frekvenshöjande budskap och helande energier. Vi släpper taget om det som vi inte är och renas och balanseras inifrån och ut. Transformationen förkroppsligas när vi integrerar de nya energierna allt djupare ner på cellnivå.

Dagen innehåller guidade meditationer, energiöverföring, budskap, övningar m m. Genom cirkeln förstärks kraften mångfalt. Välkommen till en dag av stillhet, kärlek, medkänsla, gemenskap, glädje, magi och oväntade gåvor.

Retreatledare: Alyssia Mirramar Rydin, alyssia@halsautangranser.se
 
Anmälan: Maila din önskan om att deltaga på retreaten till alyssia@halsautangranser.se. Begränsat antal platser. Vi respekterar rådande regler gällande corona för allas trygghet och välbefinnande.
 
Pris: 1395 kr. Betalning görs till bankgiro 5226-3720 (Q Food Store/Alyssia’s Star). Avvakta först besked från Alyssia att du fått en plats innan du gör betalningen

>> Anmälan till evenemang

 

     

NB. Förhandsanmälan till alla evenemang om inte annat anges.
Drop-in i mån av plats.